NYBYGGETNM.BLOGG.SE

Även kaminen installerad

Publicerad 2014-07-06 10:11:49 i Allmänt,


Den blev godkänd av sotaren! Det enda var att stegen på taket till skorstenen skulle vara lite rakare! 

Kommentarer

Postat av: Mona

Publicerad 2014-07-08 14:45:18

Hej ! Vilket otroligt fint hus ni bygger :-). Vi har precis köpt en havstomt och ska bygga ett likadant. Jag undrar om ni kan lägga ut lite bilder så man ser vardags/allrum och kök från lite distans när ni öppnat ända upp till taket ?
Det var en superbra idé att göra så. Tack för inspirationen :-) Mona

Svar: Hej! Åh tack så mycket. Vad roligt! Jag lägger upp mera bilder :) lycka till med erat bygge!!!
nybyggetnm.blogg.se

Postat av: Anna Olofsson

Publicerad 2014-09-09 06:15:56

Hej. Vilken tur jag hade när jag hittade er blogg. Jag planerar nämligen att bygga just trubbaduren 114 men med lite personliga ändringar :) Jag letade bilder på en massa sidor men när jag fann trubaduren 114 så sa det bara "klick" - helt klart det finaste huset. Men man funderar på hur allting ska göras o lite sånt, från grunden så att säga. Med hjälp av era fantastiga bilder så har jag fått både inspirration och vetenskap :). Jag hoppas vårt bygge kommer komma igång nästa år 2015, först måste det gamla nerbrunna huset rivas osv, brunn borras o trekammarbrunn byggas mm , det tar ju en förbaskad lång tid att få till alla bygglov osv men det hoppas jag att länsförsäkringar hjälper till med, åtminstonne till husbygget. (Tyvärr omkom min morbror i branden, men jag ska bygga huset i andra änden av trädgården, det är en gammal stor härlig trädgård på landet, så gott om plats finns det till nya huset).Jag tackar verkligen för alla era bilder. Jag kommer nog in och tittar fler gånger hur ert bygge går. Ni får ett fint hus, och ett stort o rymligt kök. Tusen tack för all info. Med vänliga hälsningar Anna i värmalnd.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommna till våran blogg! Matz och Natalie heter vi och ska bygga ett nytt hus från Västkustvillan. Följ med oss genom bygget :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela